Předprodej vstupenek pro členy Klubu přátel MHF ČK byl zahájen

Předprodej vstupenek pro členy Klubu přátel MHF Český Krumlov začal v pondělí 3. prosince v 8:00 hod, pro ostatní zájemce bude zahájen o týden později, v pondělí 10. prosince v 8:00.

Novinkou pro nadcházející festivalový ročník je zvýhodněné vstupné pro seniory (nad 65 let) ve výši 10 %.

MHF Český Krumlov přináší svým příznivcům pro 28. ročník vánoční dárek. Při nákupu vstupenek v celkové hodnotě nad 2.800 Kč do 31. 12. 2018 získáte zdarma kartu ČESKÝ KRUMLOV CARD (viz zde), která umožňuje volný vstup do 5 expozic v Českém Krumlově. Pro získání karty zašlete potvrzení o nákupu vstupenek, případně fotografii zakoupených vstupenek, v hodnotě nad 2.800 Kč e-mailem na adresu tickets@auviex.cz.

Festival pro příští ročník nově připravil cenově výhodné vstupenky, které platí vždy na dva komorní koncerty v Maškarním sále.

Předprodej vstupenek probíhá ve dvou časových pásmech, která jsou cenově odlišena – do 31. května 2019 jsou ceny vstupenek nižší, včasný nákup vstupenek tedy přináší možnost úspory.

Festival naváže na loňskou spolupráci se Základní uměleckou školou Jaroslava Ježka pro děti se zrakovým postižením. Z každé zakoupené vstupenky na koncert MHF Český Krumlov přispějete částkou 5 Kč na pořízení notového materiálu v Braillově písmu pro žáky ZUŠ Jaroslava Ježka.

28. ročník MHF Český Krumlov nabídne kromě festivalových koncertů také doprovodný program. Atmosféru letního Krumlova opět oživí mj. pouliční muzikanti v centru města či letní kino v Pivovarské zahradě. Připravujeme také interpretační kurzy.

Chcete-li se připojit ke Klubu přátel MHF ČK, podrobné informace naleznete zde. Jedná se o věrnostní program, který zahrnuje celou řadu výhod pro stálé příznivce festivalu: přednostní informace o festivalu, zvýhodněné vstupné na koncerty a společenské akce festivalu, slevy u vybraných partnerů ad.

Členům Klubu přátel MHF Český Krumlov navíc každý rok věnujeme jeden koncert festivalové řady jako výraz poděkování za jejich přízeň – na tento koncert mohou členové klubu získat dvě vstupenky zdarma či s výraznou slevou, podle typu karty. Pro MHF Český Krumlov 2019 to bude koncert houslistky Sanghee Cheong a violoncellisty Stefana Kropfitsche s orchestrem Thüringen Philharmonie, který se uskuteční 9. srpna 2019 v Zámecké jízdárně. Po koncertě jsou členové Klubu přátel zváni na setkání s protagonisty koncertu.

Zůstaňte s námi

Sledujte aktuální dění Mezinárodního hudebního festivalu v Českém Krumlově